Skip to content

Royal Run 2018

Det er nok gået de færrestes næse forbi, at der i mandags var Royal Run. I anledning af HKH Kronprins Frederik's 50 års fødselsdag, var hele (løbe)Danmark inviteret til at løbe sammen med ham.

Starten gik i Aalborg mandag morgen, og bevægede sig gennem Danmarks fem største byer, Aarhus, Esbjerg , Odense, for at slutte i København og Frederiksberg kl 19 om aftenen. Kronprinsen løb i alle byer, en engelsk mil (1,609 km) undtagen i København, hvor han tog en 10 km sammen med omiring 25.000 andre.

Det var en fantastisk dag. En smuk næsten sommerlig dag, hvor temperaturen var perfekt, måske til den lune side. Et festklædt København / Frederiksberg, tog imod alle løberne, og vi løb gennem byen, først ad Gammel Kongevej, for at vende ved Amalienborg og løbe vestpå igen mod Frederiksberg. Et af højdepunkterne var, da vi løb forbi Amalienborg, og så hendes Majestæt Dronning Margrethe stå og vinke til os løbere.

Jeg kom selv  i mål, ganske få sekunder efter Kronprinsen var kommet i mål, så der var en anelse proppet ved målstregen, da alle ville have et glimt af hovedpersonen.

Ud af de ca 23.600 der fuldførte på 10 km, sneg jeg mig i al beskedenhed ind i top 5000 !!!

En dejlig dag