Skip to content

Hornfisk

Det vrimler med hornfisk langs de danske kyster for tiden. Jeg fik lejlighed til et par timer ved kysten i lørdags. Jeg får desværre ikke fisket så meget som jeg egentlig gernne ville. Men nu skulle det være. Jeg hoppede på cyklen, og kørte den korte tur ned til Avedøre Holme, ud forbi Brøndby havn.

Snurrebassen slog til igen (billed id JSJ_1061.jpg)

Allerede i andet kast, var der kontakt, og jeg kunne fornemme, at der var ret meget aktivitet blot 10-15 meter ude. Vandet nærmest kogte af fisk. Hornfisk skulle jeg senere erfare. I den første halve time, var der kontakt i hvert andet kast. Jeg fiskede med mit favorit blink, en Snurrebasse no 3 i sølv. Den var egentlig ikke rigget til hornfisk, så de mange hug, resulterede ikke i så mange fisk på land. Men tre blev det da til. Ikke dårligt på en time og tre kvarter.

Tre hornfisk stribe 
(JSJ_1066.jpg)
Tre på stribe. (billed id JSJ_1066.jpg)

Til næste tur, skulle jeg måske overveje, at rigge et par blik til, så det matcher hornfiskeriet .

Et par dejlige timer på kysten, i dejligt vejr. Det var godt, at mærke lidt rusk i stangen igen.