Skip to content

Var det sidste afsnit af Badehotellet vi så ?

Badehotellet. Nok en serie man enten elsker eller hader. For mig er det god og let underholdning. Den er i mine øjne blevet bedre for hver sæson jeg har set. Der er elskelige karakterer imellem, ligesom der er karakterer vi bare ikke kan fordrage, men alligevel holder af.

Her til aften rullede 6. og sidste afsnit af sæson 5 over skærmen på TV2. I mine øjne, skete der ting der kunne indikere, at dette meget vel kunne være det absolut sidste afsnit i serien.

At Otto Frigh dør, var nok den største overraskelse. Man havde måske anet, at skilsmissen med fru Alice  ville blive annuleret og de ville finde sammen igen

Jeg grinte indvendigt, da det endelig gik op for Georg Madsen, at Morten havde,  om jeg så må sige, taget r.... på ham. Den kloge narrer den mindre kloge, som hans hustru Therese så rigtigt oplyste ham om.

Grev Ditmar fik måske endelige løsrevet sig fra sin tyranske mor, og sin frygtelige, naive og fædrelandskærlige kone/kusine. Nu havde hans mor jo også fået en arving til grevskabet. Man kan håbe, at Phillip og Ditmar møder hinanden igen, når tid og sted passer.

Hr Weyse og den forhenværende  fru Aurland, fik hinanden. Og minsandten om ikke Hjalmar , fik fortalt alle gæsterne, og personalet, hvem der i virkeligheden var far til hans og Helene's børn. Et chock, ikke mindst for Weyse, at det sådan kom til offentlig viden.

Den stakkels August Molin, fik næppe sin del af kagen, da hr Frigh's fabrik skulle sælges. Alice Frigh, var nemlig slet ikke lun på, at sælge fabrikken, hvilken hun beviste, ved at brænde kontrakten, som jo ellers var underskrevet.

Som skrevet ovenfor, kunne serien meget vel slutte her. En passende mængde afsnit, og en slutning som ville kunne accepteres af de fleste. Men lur mig, om vi har set det sidste. Vi vil jo gerne  høre mere til Mortens success, og Madsens raseri over samme. Og hvad med det våde træ ? Og hvordan vil fru Frigh køre fabrikken videre ? Og hvordan skal det gå med Olga Fjeldsø, efter at hun har indset at hun har "mistet" Dr Plough til sin søster.

Kære TV2, lav gerne en afsluttende sæson, på 2-3 afsnit, eller lad serien stoppe her. Valget er jeres! En ting er sikkert; vores familie har elsket Badehotellet mere og mere, efterhånden som årene er gået.

Tak til alle skuespillerne, som har underholdt på  Andersens Badehotel.